Љубов и секс

Дали е во врска со вас само заради „СЕКС“ ?

1. Слаба комуникација / незаинтересираност/

Просто не ви се јавува често да ве праша за дешавките во текот на денот, дури пак кога ќе се видите не е заинтересиран/а за вашите тековни обврски.

2. Не ве запознава со пријателите.

На секој начин избегнува излегување со вашите пријатели.

Image result for wrong couple

 

3. Иако сте му понудиле, не прифатил/а  запознавање со вашето семејство.

Има тенка линја (разлика) помеѓу оправдувањето дека е рано за запознавање со семејството, со апсолутна незаинтересираност околу тоа. Но сепак доколку сте стигнале до бр.3 насловот е повеќе од јасен !

4. Немате никакви заеднички интереси / мислења.

Кога сте заедно неможете да најдете заеднички теми на разговор, преферирате најпрвин секс па разговор…

Прикажи повеќе

Слични вести

Close