Занимливости

Доволно храбри да се возите во пилотската кабина !?

Благодарност до снимателот на ова видео, за момент можеме да го почустуваме адреналинот во пилотската кабина, исто така интересно е што слетувањето се одвива на нашиот аеродром !

Видеото возбудува за некои позитивни вибрации, за некој пак страв !

Уживајте !

Прикажи повеќе
Close