Здравје

Корисни трикови со Лимон

Исчистете ги микробрановите печки со помош на лимонот. Ставете малку парчиња лимони во сад со вода и микробранова печка на висока температура околу 30 секунди за да ја олабавите маснотијата.

Може да го користите и за:

  • Осветли ја косата.
  • Направете лимонада.
  • Освежете ја кантата од ѓубрето.
  • Ослободете се од мирис на карфиол.
  • Освежете просторија.
  • Ексфолирајте мртва кожа и многу други работи
Прикажи повеќе

Слични вести

Close